Paginabegin

EIWIT VLOEIBAAR LTHT COCOVITE 10L

Item nr. 27345
VLOEIBAAR HEELEI LANG HOUDBAAR Een eiproduct dat bestaat uit heelei met toevoeging van bewaarmiddelen waardoor de houdbaarheid van het product verdubbeld of verdriedubbeld wordt afhankelijk van de verpakkingsvorm. De schaaleieren worden opgehaald bij de verschillende legbedrijven en in optimale hygi

Omschrijving

VLOEIBAAR HEELEI LANG HOUDBAAR

Een eiproduct dat bestaat uit heelei met toevoeging van bewaarmiddelen waardoor de houdbaarheid van het product verdubbeld of verdriedubbeld wordt afhankelijk van de verpakkingsvorm.
De schaaleieren worden opgehaald bij de verschillende legbedrijven en in optimale hygiënische omstandigheden getransporteerd, opgeslagen, gebroken, gepasteuriseerd en verpakt. Heelei wordt gemaakt door het breken van verse kippeneieren, het doorlopen van een pasteurisatie proces, afvullen in de gewenste verpakking en wordt gekoeld bewaard (tussen 0°C en 4°C). Het doorlopen pasteurisatieproces garandeert naast de voedselveiligheid (geen salmonella) vooral een betere en langere houdbaarheid van het product. Dit product is ideaal voor alle bereidingen waar een natuurlijke, verse en volle ei-smaak op prijs wordt gesteld.

Specificaties

Productgroep
Zuivel
Merk
Cocovite
Bewaaradvies
Vers

EIWIT VLOEIBAAR LTHT COCOVITE 10L

Item nr. 27345
VLOEIBAAR HEELEI LANG HOUDBAAR Een eiproduct dat bestaat uit heelei met toevoeging van bewaarmiddelen waardoor de houdbaarheid van het product verdubbeld of verdriedubbeld wordt afhankelijk van de verpakkingsvorm. De schaaleieren worden opgehaald bij de verschillende legbedrijven en in optimale hygi

Omschrijving

VLOEIBAAR HEELEI LANG HOUDBAAR

Een eiproduct dat bestaat uit heelei met toevoeging van bewaarmiddelen waardoor de houdbaarheid van het product verdubbeld of verdriedubbeld wordt afhankelijk van de verpakkingsvorm.
De schaaleieren worden opgehaald bij de verschillende legbedrijven en in optimale hygiënische omstandigheden getransporteerd, opgeslagen, gebroken, gepasteuriseerd en verpakt. Heelei wordt gemaakt door het breken van verse kippeneieren, het doorlopen van een pasteurisatie proces, afvullen in de gewenste verpakking en wordt gekoeld bewaard (tussen 0°C en 4°C). Het doorlopen pasteurisatieproces garandeert naast de voedselveiligheid (geen salmonella) vooral een betere en langere houdbaarheid van het product. Dit product is ideaal voor alle bereidingen waar een natuurlijke, verse en volle ei-smaak op prijs wordt gesteld.