Paginabegin

STRUCTURE IMPROVER ALL BAK FOR ICE 2,5KG

Item nr. 50298
Proteïnen mix ter verbetering van de structuur, smaak en smeltgedrag van ambachtelijk ijs. Dit product wordt gebruikt als grondstof in de ambachtelijke ijsbereiding, dosering 15g à 20g / kg ijsmix.

Omschrijving

Proteïnen mix ter verbetering van de structuur, smaak en smeltgedrag van ambachtelijk ijs.
Dit product wordt gebruikt als grondstof in de ambachtelijke ijsbereiding, dosering 15g à
20g / kg ijsmix.

Specificaties

Productgroep
Ijsproducten
Merk
All Bak - Masters in ice
Bewaaradvies
Food - droog
Gewicht
2-3kg

STRUCTURE IMPROVER ALL BAK FOR ICE 2,5KG

Item nr. 50298
Proteïnen mix ter verbetering van de structuur, smaak en smeltgedrag van ambachtelijk ijs. Dit product wordt gebruikt als grondstof in de ambachtelijke ijsbereiding, dosering 15g à 20g / kg ijsmix.

Omschrijving

Proteïnen mix ter verbetering van de structuur, smaak en smeltgedrag van ambachtelijk ijs.
Dit product wordt gebruikt als grondstof in de ambachtelijke ijsbereiding, dosering 15g à
20g / kg ijsmix.