WITTE SAUS SUBLIMIX 240G/2L
Item nr. 39046
Het gezonde alternatief voor de klassieke béchamelsaus. Gezond, want je gebruikt geen boter om de saus te maken. Gezond, maar wel boordevol smaak. Deze fijne en licht verteerbare sausmix van Sublimix bereid je in een oogwenk. Een snuifje peper en een vleugje nootmuskaat erbij en je witte saus wordt
Omschrijving
Het gezonde alternatief voor de klassieke béchamelsaus. Gezond, want je gebruikt geen boter om de saus te maken.
Gezond, maar wel boordevol smaak. Deze fijne en licht verteerbare sausmix van Sublimix bereid je in een oogwenk. Een snuifje peper en een vleugje nootmuskaat erbij en je witte saus wordt nog lekkerder. Ideetje: meng deze saus met onze visbouillon en werk af met een takje dille. Wat een excellente vissaus!
Gezond, maar wel boordevol smaak. Deze fijne en licht verteerbare sausmix van Sublimix bereid je in een oogwenk. Een snuifje peper en een vleugje nootmuskaat erbij en je witte saus wordt nog lekkerder. Ideetje: meng deze saus met onze visbouillon en werk af met een takje dille. Wat een excellente vissaus!
Specificaties
- Productgroep
- Kruidenierswaren
- Merk
- Sublimix
- Bewaaradvies
- Food - droog
WITTE SAUS SUBLIMIX 240G/2L
Item nr. 39046
Het gezonde alternatief voor de klassieke béchamelsaus. Gezond, want je gebruikt geen boter om de saus te maken. Gezond, maar wel boordevol smaak. Deze fijne en licht verteerbare sausmix van Sublimix bereid je in een oogwenk. Een snuifje peper en een vleugje nootmuskaat erbij en je witte saus wordt
Omschrijving
Het gezonde alternatief voor de klassieke béchamelsaus. Gezond, want je gebruikt geen boter om de saus te maken.
Gezond, maar wel boordevol smaak. Deze fijne en licht verteerbare sausmix van Sublimix bereid je in een oogwenk. Een snuifje peper en een vleugje nootmuskaat erbij en je witte saus wordt nog lekkerder. Ideetje: meng deze saus met onze visbouillon en werk af met een takje dille. Wat een excellente vissaus!
Gezond, maar wel boordevol smaak. Deze fijne en licht verteerbare sausmix van Sublimix bereid je in een oogwenk. Een snuifje peper en een vleugje nootmuskaat erbij en je witte saus wordt nog lekkerder. Ideetje: meng deze saus met onze visbouillon en werk af met een takje dille. Wat een excellente vissaus!