Paginabegin

CUISSANA/CACAOBOTER IN POEDER SUBLIMIX 100G

Item nr. 46211
Laat ons je eerst vertellen wat dit poeder kan. Bak je vlees, vis of groenten met deze plantaardige, pure vetstof zonder additieven. Zelfs fruit bakken wordt peanuts! Dat ‘bakken’ mag je gerust heel ruim opvatten: bakken, braden, sauteren, grillen, barbecueën, wokken, het kan allemaal. Je hoeft je a

Omschrijving

Laat ons je eerst vertellen wat dit poeder kan. Bak je vlees, vis of groenten met deze plantaardige, pure vetstof zonder additieven. Zelfs fruit bakken wordt peanuts! Dat ‘bakken’ mag je gerust heel ruim opvatten: bakken, braden, sauteren, grillen, barbecueën, wokken, het kan allemaal. Je hoeft je alvast geen zorgen te maken dat de vetstof aanbrandt: spelenderwijs kan de cacaoboter temperaturen aan tot wel 200ºC. Je strooit gewoon een dun laagje poeder in de pan, grill of wok zonder andere vetstoffen toe te voegen. Je kunt ook het te bakken ingrediënt paneren met het poeder. Nóg gezonder.

Je vraagt je af hoe het met de smaak zit? Het poeder zelf is smaakneutraal. Je bewaart bij het bakken optimaal de smaak van elk ingrediënt: smaakvolle sappen blijven in het ingrediënt omdat je het sneller dichtschroeit aan hoge temperatuur. Je snapt waarom wij zo enthousiast over deze vetstof zijn.

Specificaties

Productgroep
Kruidenierswaren
Merk
Sublimix
Bewaaradvies
Food - droog

CUISSANA/CACAOBOTER IN POEDER SUBLIMIX 100G

Item nr. 46211
Laat ons je eerst vertellen wat dit poeder kan. Bak je vlees, vis of groenten met deze plantaardige, pure vetstof zonder additieven. Zelfs fruit bakken wordt peanuts! Dat ‘bakken’ mag je gerust heel ruim opvatten: bakken, braden, sauteren, grillen, barbecueën, wokken, het kan allemaal. Je hoeft je a

Omschrijving

Laat ons je eerst vertellen wat dit poeder kan. Bak je vlees, vis of groenten met deze plantaardige, pure vetstof zonder additieven. Zelfs fruit bakken wordt peanuts! Dat ‘bakken’ mag je gerust heel ruim opvatten: bakken, braden, sauteren, grillen, barbecueën, wokken, het kan allemaal. Je hoeft je alvast geen zorgen te maken dat de vetstof aanbrandt: spelenderwijs kan de cacaoboter temperaturen aan tot wel 200ºC. Je strooit gewoon een dun laagje poeder in de pan, grill of wok zonder andere vetstoffen toe te voegen. Je kunt ook het te bakken ingrediënt paneren met het poeder. Nóg gezonder.

Je vraagt je af hoe het met de smaak zit? Het poeder zelf is smaakneutraal. Je bewaart bij het bakken optimaal de smaak van elk ingrediënt: smaakvolle sappen blijven in het ingrediënt omdat je het sneller dichtschroeit aan hoge temperatuur. Je snapt waarom wij zo enthousiast over deze vetstof zijn.