Top of the page

Recept ijstaart

Categorieën:
7/03/2024
ijstaart

Werkwijze

  1. Bekleed de rand van een 14 cm doorsnede ring met biscuit (4x36 cm) en leg hierin een plak biscuit van 14 cm.
  2. Giet de pate au fruit erin en sluit het af met een plak biscuit van 12 cm en dan aanvriezen.
  3. Spuit de frambozen sorbet erin en sluit het af met biscuit 12 cm en vries dan in.
  4. Spuit de witte chocolade roomijs in een 16 cm ring en duw het interieur erin en dan aanvriezen.
  5. Bak een plak Bretonse koek in een ring van 22 cm. Na het bakken een ring van 18 cm erop zetten. Deze ring vullen met Champagne parfait en dan invriezen. Ringen lossen.
  6. Marsepein uitrollen op 1 en snijden in plakjes van 7 x 5 cm en om de parfait vouwen (20 plakjes). Invriezen en wit afspuiten.
  7. Los de ijstaart en glaceer deze met witte gelei en zet deze in het midden.
  8. Decoreren.

Recept ijstaart

Categorieën:
7/03/2024
ijstaart

Werkwijze

  1. Bekleed de rand van een 14 cm doorsnede ring met biscuit (4x36 cm) en leg hierin een plak biscuit van 14 cm.
  2. Giet de pate au fruit erin en sluit het af met een plak biscuit van 12 cm en dan aanvriezen.
  3. Spuit de frambozen sorbet erin en sluit het af met biscuit 12 cm en vries dan in.
  4. Spuit de witte chocolade roomijs in een 16 cm ring en duw het interieur erin en dan aanvriezen.
  5. Bak een plak Bretonse koek in een ring van 22 cm. Na het bakken een ring van 18 cm erop zetten. Deze ring vullen met Champagne parfait en dan invriezen. Ringen lossen.
  6. Marsepein uitrollen op 1 en snijden in plakjes van 7 x 5 cm en om de parfait vouwen (20 plakjes). Invriezen en wit afspuiten.
  7. Los de ijstaart en glaceer deze met witte gelei en zet deze in het midden.
  8. Decoreren.

Voorbereiding