SAUCE AU POIVRE 240 G / 2 L
Numéro d'article 39051
240 g poeder  / 2 liter Wat zal de steak of het varkenshaasje straks smaken als je deze romige pepersaus erbij serveert! Oh, je eet hamburgers vandaag? No problem at all, ook daarbij is onze pepersaus een prima smaakmaker! Je ontdekt flink wat groene peperbolletjes en zwarte peper in deze crÚmige sa
Description
240 g poeder  / 2 liter
Wat zal de steak of het varkenshaasje straks smaken als je deze romige pepersaus erbij serveert! Oh, je eet hamburgers vandaag? No problem at all, ook daarbij is onze pepersaus een prima smaakmaker! Je ontdekt flink wat groene peperbolletjes en zwarte peper in deze crÚmige saus. Hoe intens de smaak wordt, dat bepaal je zelf door de duurtijd van het koken. Na een halfuurtje  sudderen openen de peperbolletjes zich en wordt de smaak nog een tikkeltje  temperamentvoller.
Wat zal de steak of het varkenshaasje straks smaken als je deze romige pepersaus erbij serveert! Oh, je eet hamburgers vandaag? No problem at all, ook daarbij is onze pepersaus een prima smaakmaker! Je ontdekt flink wat groene peperbolletjes en zwarte peper in deze crÚmige saus. Hoe intens de smaak wordt, dat bepaal je zelf door de duurtijd van het koken. Na een halfuurtje  sudderen openen de peperbolletjes zich en wordt de smaak nog een tikkeltje  temperamentvoller.
Spécifications
- Productgroep
- Kruidenierswaren
- Merk
- Sublimix
- Bewaaradvies
- Food - droog
SAUCE AU POIVRE 240 G / 2 L
Numéro d'article 39051
240 g poeder  / 2 liter Wat zal de steak of het varkenshaasje straks smaken als je deze romige pepersaus erbij serveert! Oh, je eet hamburgers vandaag? No problem at all, ook daarbij is onze pepersaus een prima smaakmaker! Je ontdekt flink wat groene peperbolletjes en zwarte peper in deze crÚmige sa
Description
240 g poeder  / 2 liter
Wat zal de steak of het varkenshaasje straks smaken als je deze romige pepersaus erbij serveert! Oh, je eet hamburgers vandaag? No problem at all, ook daarbij is onze pepersaus een prima smaakmaker! Je ontdekt flink wat groene peperbolletjes en zwarte peper in deze crÚmige saus. Hoe intens de smaak wordt, dat bepaal je zelf door de duurtijd van het koken. Na een halfuurtje  sudderen openen de peperbolletjes zich en wordt de smaak nog een tikkeltje  temperamentvoller.
Wat zal de steak of het varkenshaasje straks smaken als je deze romige pepersaus erbij serveert! Oh, je eet hamburgers vandaag? No problem at all, ook daarbij is onze pepersaus een prima smaakmaker! Je ontdekt flink wat groene peperbolletjes en zwarte peper in deze crÚmige saus. Hoe intens de smaak wordt, dat bepaal je zelf door de duurtijd van het koken. Na een halfuurtje  sudderen openen de peperbolletjes zich en wordt de smaak nog een tikkeltje  temperamentvoller.