BRC

Jan Gevers behaalt als grossier het BRC certificaat voor opslag en distributie. 

In februari 2017 heeft Jan Gevers met succes de certificatie audit ondergaan van BRC. BRC Global Standard of Food Safety is een standaard op het gebied van voedselveiligheid die in 1998 werd ontwikkeld door het British Retail Consortium. Jan Gevers is met onderscheiding geslaagd. 

BRC stelt standaardeisen aan het voedselveiligheidssysteem van een leverancier: er worden eisen gespecificeerd aan het HACCP-systeem en aan het kwaliteitsmanagementsysteem. Daarnaast komen ook directieverantwoordelijkheid, omgevingsomstandigheden (productie- of procesfaciliteiten), product- en procescontrole, opleiding en persoonlijke hygiëne van werknemers aan de orde. De verschillende elementen van de standaard worden getoetst aan de hand van een gedetailleerde checklist die meer dan 300 controlepunten bevat.  

Bio certificaat

logo certisyskopie

 

 

 

 

BVBA Jan Gevers is in het bezit van een bio certificaat. Het Bio certificaat garandeert dat het product  daadwerkelijk voldoet aan de gestelde eisen betreffende ecologische of biologische landbouw. Bovendien mag BVBA Jan Gevers, als groothandel, deze producten verdelen.

De controle van de bioproducten gebeurt door Certisys BE-BIO-01.

 

  

 

Contacteer ons!

Schrijf je in voor onze promotiemailing!