!!BELANGRIJK INFO IVM CORONA-MAATREGELEN!!

Beste relatie,

 

Uiteraard worden we bij Jan Gevers BV ook geconfronteerd met veel vragen rond het coronavirus en willen we er alles aan doen om de verspreiding van het virus in  te dijken.

De voorbije weken hebben we de adviezen van de overheid rond hygiëne en preventieve maatregelen reeds opgevolgd en hebben we onze personeelsleden hierover ingelicht.

 

Gezien de ernst van de situatie voelen we ons verplicht om een aantal extra maatregelen te nemen om de veiligheid en de gezondheid van onze klanten, onze partners en onze personeelsleden te benadrukken.

 

Daarom zullen we vanaf maandag 16 maart volgende extra richtlijnen uitvaardigen :

  • Leveringen gebeuren bij voorkeur tot aan de deur van de klant.
  • Het aftekenen van documenten gebeurt op voldoende afstand (1m), bij voorkeur met eigen schrijfmateriaal.
  • De chauffeur draagt zo veel mogelijk handschoenen bij aflevering.
  • Na iedere levering/bezoek zullen de chauffeurs zichzelf desinfecteren om kruisbesmetting te voorkomen.
  • Onze vertegenwoordigers werken zo veel mogelijk op afspraak en zullen hun bezoek aankondigen via telefonisch contact. Zij zullen de contactmaatregelen van de overheid respecteren.
  • Ons Foodcenter blijft gewoon open en we zijn beschikbaar voor (dringende) afhalingen. Hier nemen we ook extra maatregelen voor desinfectie en volgen we strikt de afspraken rond “nulcontact”.
  • Voor externe partners en bezoekers zal de toegang tot onze kantoren beperkt worden. Dit ter bescherming van onze personeelsleden. Enkel dringende afspraken zullen plaats vinden.
  • Onze interne medewerkers worden nogmaals gesensibiliseerd om de contact- en hygiënemaatregelen toe te passen. Meetings worden beperkt of opgeschoven tot nader order.

Deze maatregelen worden voorlopig ingevoerd tot en met 31 maart en zullen op regelmatige basis geëvalueerd worden.

 

Wij danken iedereen voor het begrip en de medewerking. Uiteraard zijn ook wij afhankelijk van de evolutie van het virus en de beslissingen van de overheid. Wij zullen u de komende tijd via onze mensen, via nieuwsbrieven en sociale media op de hoogte houden van eventuele ontwikkelingen.

 

Wij rekenen erop u met deze informatie van dienst te zijn.

 

Directie Firma Jan Gevers Bv